Főzünk, sütünk, diétázunk, veteményest gondozunk
Gyerekek és felnőttek egészséges és elcsábulós étkei.

2010. március 11., csütörtök

Beköszöntő

A blognak két külön szálon futó ihletése volt.
Az egyik, hogy kell egy blog, hogy ne kelljen minden este azon gondolkodnom, hogy mit főzzek, hanem a többiek ötleteiből meríthessek, ahogy ők is az enyémből.
Egy ideje gondolkodom azon, hogy milyen jó az adott évszaknak megfelelő ételeket készíteni, de mennyire nehéz a 10. sütőtök receptet összevadászni netről vagy szakácskönyvből, hogy ne minden nap ugyanazt együk.
A másik az volt, hogy egyre többet hallottam másoktól: kéne egy blog... egy főzősblog... amit írunk... kéne... íme, itt van: fozosblog : )

Ebben a blogban nem gasztronómiai újításokra törekszünk, hanem főzhető ételek gyűjteményét szeretnénk összeállítani, ötletet adva egymásnak.

Lesznek itt hivatkozások más blogokra, saját kreációk és jól bevált családi receptek. Remélhetőleg megosztjuk majd egymással az újabb felfedezéseinket (mint például az édeskömény, vagy Waldorf saláta... : )

A blogokkal kapcsolatban: manapság annyi főzős blog van a neten, hogy mindenkinek megvan az a jól bevált pár blogja amit olvasgat, de mellett jó lenne megismerni mások kedvenc blogjait is, blogokat, amiket eddig nem néztünk meg... (eddig akárkivel beszéltem, mindenkinek volt olyan főzősblogja, amit rendszeresen nézegetett és én még soha sem hallottam róla - szerintem ezzel a legtöbben így lehetünk)

Ja és új ötletként bejött a veteményes, aminek nagyon örülök. Már nálam is várják a magok a jobb időt : )
Remélem minél több újabb és újabb ötlet fog felmerülni főzőstémában - lesz itt minden a paradicsompalátától a házi ketchup-ön át a pizzáig.

Mindenkinek jó blogolást kívánok, induljon hát a blog.

Andi

Ui: mindenki szóljon anyujának, nagyijának, testvérének, unokatestvérének, barátnőjének, hogy csatlakozzon, írjon!!!

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése