Főzünk, sütünk, diétázunk, veteményest gondozunk
Gyerekek és felnőttek egészséges és elcsábulós étkei.

2010. május 27., csütörtök

kecskesajtos spárgatorta

Hozzávalók:
2 csomag kész leveles tészta
20 deka kecskesajt
15 deka rikotta
2 ek felaprított mentalevél
2 ek olívaolaj
20 deka tisztított zöldspárga
1 tojás

1. Melegítsd fel a sütőt 200 fokra. Bélelj ki egy lapos tűzálló tálat sütőpapírral, olajozd ki, nyomkodd bele a tésztát, hátsd be fél órára.
2. Keverd össze a kecskesajtot a rikottával, a mentalevelekkel, olajjal, sózd meg, kend szét a tésztán. Fektesd bele a spárgaszálakat, kend meg a felvert tojással, locsold meg a maradék olívaolajjal és dugd a sütőbe fél órára.

Ez egy magazinban volt, mentát nem kaptam, de snidlinggel is nagyon fincsi volt!

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése